Over mij

Hoi,

Ik ben Monika Schmidt, ben geboren in 1960, alleenstaand en moeder van 2 volwassen dochters. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelingen in de natuur met mijn hond, ben ik in de tuin bezig of zoek ik gezellige mensen op. Een etentje of avondje uit met mijn dochters vind ik ook heerlijk.

Na een aantal alternatieve/spirituele opleidingen kwam ik in 2012 na een ziekte voor het eerste in aanraking met Sensi® therapie. Ik was meteen superenthousiast over deze technieken. Wat me zo enthousiast maakte was het samenspel aan technieken, waardoor processen veel vlugger gaan en direct de kern aanpakken.
In 2013/2014 heb ik de basisopleiding gevolgd en in 2017 de drie vervolgopleidingen: Plus, Module en Intence. De vervolgopleidingen hebben mijn enthousiasme alleen maar vergroot.

Mede daardoor, en ook omdat ik steeds meer mensen in mijn omgeving zie met klachten en aandoeningen, ben ik mijn (eigen) praktijk begonnen. Dit is iets wat ik al langer wilde. Ik kan zo mijn medemens een steuntje in de rug bieden om blokkades op te lossen en weer in balans te komen.